top of page

Ayurvedisch consult

Een holistische blik op je disbalans

JWP03231.JPG

Leer in balans met je unieke constitutie te leven

Tijdens een Ayurvedisch intake consult evalueer ik op basis van uitgebreid onderzoek de huidige disbalans. Klachten worden geïnventariseerd en gediagnosticeerd doormiddel van anamnese (gesprek over je lichamelijk en mentaal welbevinden en de ontwikkeling van klachten), pols- en tongdiagnose. Ook wordt er een energetische meting gedaan met behulp van een zogeheten vega-check. De meting gaat uit van het principe dat energie (prana) vrij moet kunnen stromen en dat een blokkade of stagnatie in het lichaam (bindweefsel) wijst op een disbalans. De meting laat o.a. het functioneren op fysiologisch, psychologisch en fysiek gebied zien. Deze meting duurt slechts 8 minuten en is pijnloos.

 

 

 

 

 

 

Ook bespreken we de invloed van je huidige voedingspatroon en leefstijl op je disbalans. De combinatie van al deze zaken levert direct al tijdens de intake veel bewustwording en inzicht op. 

Een week na het consult ontvangt u per mail een behandelplan met de bevindingen en de adviezen t.a.v. voeding, leefstijl, het nemen van ondersteunende kruiden en supplementen en eventuele Ayurvedische massages. 

JWP03510.jpg

Interesse in Ayurveda?

Je wordt doorgeleid naar het boekingssysteem van het centrum waar ik werk.

Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

bottom of page