top of page

Ayurvedische massage

Diep helende en geneeskrachtige behandelingen

Abhyanga massage

Traditionele Ayurvedische massage – Abhyanga – is een volledige lichaams- en hoofdmassage met warme Ayurvedische kruidenolie. De kruidenolie wordt afgestemd op jouw constitutie en klachten en werkt als een medicijn wanneer zij in het lichaam wordt gemasseerd. De massage wordt afgesloten met een sessie in de stoomsauna – de swedana. Dit is een traditionele Ayurvedische stoomcabine. Door de warmte wordt de medicinale olie nog dieper in je lichaam opgenomen én gifstoffen uitgescheiden.

 

Deze traditionele Ayurvedische massage kalmeert het zenuwstelsel, bevordert de bloedcirculatie en schoont het lymfesysteem. Daarnaast versterkt het de lichaamsweefsels, smeert de gewrichten en hydrateert en versterkt de huid en het haar. Uiteraard kan je het ook gewoon boeken ter ontspanning en zelfzorg.
 

De massage is 65-70 minuten, dan ga je in de Ayurvedische stoomsauna, waarna je je weer rustig kan aankleden. De totale behandeling neemt 90 min. 

fe2192fc-7320-4820-9ffc-f9d0ddd36163.jpg

Pinda swedana

Pinda swedana is een massage met behulp van Ayurvedische kruidenbundels. Deze kruidenbundels worden op maat gemaakt voor jouw behandeling en zijn langere tijd in Ayurvedische olie verwarmd. Het lichaam wordt met deze geneeskrachtige bundels volledig gemasseerd, waarbij de warmte en de medicinale eigenschappen diep het lijf in worden gebracht.

Tussendoor wordt ook met de handen gemasseerd.

De massage is 65-70 minuten. Daarna ga je in een Ayurvedische stoomcabine (swedana). Waarna je je rustig kan aankleden. Totale behandeling is 100 min.

 

Het effect van deze massage is krachtig, zeker wanneer ervoor wordt gekozen om de behandeling in een reeks van drie keer te ondergaan. 

Indicaties:

  • (spier)pijnen

  • gewrichtsproblemen, zoals osteo-artritis en reumatoïde artritis

  • slapeloosheid

  • depressie

  • blokkades in het lichaam

  • circulatiestoornissen

pexels-tima-miroshnichenko-6187852.jpg
JWP03401.jpg

Interesse in Ayurvedische massage?

Je wordt doorgeleid naar het boekingssysteem van het centrum waar ik werk.

Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

bottom of page