top of page
gabriel-jimenez-jin4W1HqgL4-unsplash.jpg

Introductie over Ayurveda

Online workshop woensdag 9 november om 20:00-21:30 u
Kosten € 7,50

Ayurveda betekent ‘De wetenschap van het leven’ en vindt zijn oorsprong in India meer dan 5000 jaar geleden. Er wordt dan ook vaak naar Ayurveda gerefereerd als de ‘Moeder van alle geneeskunde’.


Ayurveda is gebaseerd op de natuur en beziet ieder lichaam en geest als een expressie van de vijf natuurelementen: aarde, water, vuur, wind en lucht.

Bij een disbalans in  deze elementen ontstaan klachten en mogelijke ziektebeelden. Ayurvedische therapie richt zich erop de balans te herstellen d.m.v. voeding, leefstijl, massage, beweging, ademhaling en suppletie met Ayurvedische kruiden. 


Ben je nieuwsgierig naar Ayurveda? Wil je zelf op holistische wijze aan de slag met je gezondheid? Wil je leren begrijpen hoe jij Ayurveda eenvoudig kan toepassen in jouw dagelijks leven?

 

Neem dan deel aan deze interactieve online workshop! 

Ik vertel je over de basisprincipes, je maakt een test om een beeld te krijgen van een mogelijke disbalans en je leert de balans te herstellen. 

De online workshop wordt gegeven door mij, Amber Jägers - Ayurvedisch therapeut. Ik geef in het dagelijks leven zowel Ayurvedische consulten als behandelingen in mijn praktijk in Amsterdam. Ik haal er veel plezier uit om mensen via workshops meer te leren over de achtergrond en werking van Ayurveda.

De workshop wordt gegeven via Youtube Live. Je ontvangt na afloop een link waarmee je de webinar tot 48 uur later nog kan terugkijken. 

bottom of page